GAZİANTEP’TEN TURHAL BELEDİYESİNE GERİ DÖNÜŞÜM DESTEĞİ

Gündem - 6 yıl önce

Turhal Belediyesinin geri dönüşüm için başlattığı kampanya ya il dışından da destekler devam ediyor.

Turhal Belediyesi geri dönüşüm çalışmalarında farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Geri dönüşüme destek kampanyasına il dışında ki vatandaşlardan da destek geldi. 

Gaziantep Islahiye Şehit Süleyman Şen İlkokulu ve Ortaokulu’nda okuyan minik öğrencilerden de Turhal Belediyesine destek geldi. Minikler çevreden toplamış oldukları mavi kapakları geri dönüşüme kazandırmak için Gaziantep’ten kargo ile Turhal Belediyesine gönderdi.  Minik öğrencilerin bu duyarlılığından dolayı çok duygulandığını ifade eden  Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler “Gaziantep Islahiye Şehit Süleyman Şen İlkokulu ve Ortaokulu’nda  okulunda okuyan minik yavrularımızın geri dönüşüm için başlatmış olduğumuz kampanyaya destek vermesi bizleri çok duygulandırdı. Gaziantep Islahiye Şehit Süleyman Şen İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine okul müdürlerine, öğretmenlerine bu duyarlı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Turhal Belediyesi olarak geri dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Bu vesileyle  ülkemizin dört bir yanından geri dönüşüm çalışmalarımıza destek bekliyoruz.  Bu çalışmalarımızla da genç nesillerimiz çevre bilincinde bilinçlenmiş oluyor. Hepimiz birey olarak atıkları değerlendirme kültürü, temizlik kültürü gibi konuları çevremizle olan ilişkilerimizde ön plana çıkartıp bunu bir yaşam tarzı haline getirebilirsek daha iyi sonuçlar alacağımıza ve sosyal hayata güzel bir katkı yapacağımıza inanıyorum. Çevremizi geleceğimiz için temiz tutmak zorundayız. Eğer bizler çevremizi kirletmezsek çevre kirlenmez. Çevre miras değil emanettir dedi.

Gaziantep Islahiye Şehit Süleyman Şen İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin duyarlı davranışlarından dolayı Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Plaket gönderdi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP’TEN TURHAL BELEDİYESİNE GERİ DÖNÜŞÜM DESTEĞİ

2018-10-23 10:32 - Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi, Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Türkiye’nin dört bir yanında belediye başkan aday adayları ile ilgili halkın nabzını tutmak üzere sahaya indi. Genel Merkezin görevlendirmesi üzerine CHP Tokat Milletv

2018-10-23 10:29 - Gündem

ZİLE TSO’DAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

2018-10-23 10:31 - Gündem

TOFSAD Kınık ve Çatak Yaylasını Fotoğrafladı

2018-10-23 10:30 - Gündem

İlgili Haberler

Ankara Kalesi restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi

11:14 - Gündem

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının 4 ila 7 derece azalması bekleniyor

11:14 - Gündem

Başkan Palancıoğlu Anneler Gününü kutladı

11:16 - Gündem

Büyükşehir KAYMEK UZEM’de KPSS kurs kayıtları başladı

11:17 - Gündem

Vali Aksoy, vatandaşların sorunlarını dinledi

11:21 - Gündem

Günün Manşetleri

Hırsız önce kameraya, sonra polise yakalandı

11:56 - Gündem

Evinin banyosunda ölü bulundu

11:47 - Gündem

Şüphe üzerine durdurulan araçta 3 tabanca ele geçirildi

11:40 - Gündem

Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 2 yaralı

11:33 - Gündem

Durumundan şüphelenilen şahsın aranması olduğu tespit edildi

11:31 - Gündem